Botilbud hos Stiftelsen Købmandsgården

Stiftelsen Købmandsgården har fem botilbud fordelt i Skovsgård, Torslev og Attrup. I Skovsgård ligger botilbuddene Nordvangsvej, Poststrædet 12 og Poststrædet 16. I Torslev ligger botilbuddet Aggersundvej og i Attrup ligger botilbuddet Attrupvej. Alle botilbuddene har fire pladser med undtagelse af Aggersundvej som har otte pladser. Hvert botilbud har tilknyttet fast pædagogisk personale som støtter og guider beboerne i deres hverdagsliv. Udover at arbejde i dagsbeskæftigelse er der nogle dage hvor man har ”hjemmedag”. På disse dage er man ikke på arbejde, men bruger i stedet dagen på at ordne praktiske ting i hjemmet. Dette kan f.eks. være rengøring af værelse/lejlighed, vaske tøj, bestille tid til læge, tandlæge, fysioterapeut eller lignende, handle ind og meget mere. Udover det praktiske er vores pædagogiske personale med til hjælpe, guide og støtte beboerne i både personlige og sociale kontekster.

Du kan læse mere om livet på Købmandsgården under ”Om Stiftelsen Købmandsgården”

Poststrædet 12

Poststrædet 12 er et hus beliggende i Skovsgård.

Poststrædet 12 er et hus beliggende i Skovsgård. Poststrædet 12 har i hovedhuset et værelse i stueetagen samt et værelse og et dobbeltværelse på 1. sal. Der er fælles stue, køkkenalrum og badeværelse. I forlængelse af garagen er der en lejlighed med stue, soveværelse, tekøkken og badeværelse. I selve garagen er der vaskemaskine og tørretumbler til fælles afbenyttelse. Huset har også en dejlig stor og terrasse. De i alt fire pladser er alle besatte på nuværende tidspunkt. Udover dette er en enkelt bruger tilknyttet huset, men bor i egen bolig.

Dennis
Stefan
Martin
Lars
Marianne

Poststrædet 16

Poststrædet 16 er et hus beliggende i Skovsgård.

Poststrædet 16 har fire værelser. Et værelse i stueetagen og tre værelser på 1. sal. Der er to badeværelser hvor det ene er i stueetagen og det andet er på 1. sal. I stueetagen er der køkkenalrum, fællesstue og bryggers. I bryggerset er der vaskemaskine og tørretumbler til fælles afbenyttelse. På 1. sal er der også et tekøkken. Tilhørende huset er der også en stor, flot have og en dejlig stor terrasse. Der er på nuværende tidspunkt en enkelt ledig plads i Poststrædet 16.

Brian
Emma
Kjeld
Maiken

Nordvangsvej

Nordvangsvej er et hus beliggende i Skovsgård.

Nordvangsvej er et hus beliggende i Skovsgård. Nordvangsvej har fire værelser. To værelser i stueetagen og to værelser på 1. sal. Der er to badeværelser hvor det ene er i stueetagen og det andet er på 1. sal. I stueetagen er der køkkenalrum og fælles stue. Ved entreen er der bryggers med mulighed for at vaske og tørre tøj. Der er en stor flot have og terrasse til huset. Nordvangsvej har i alt fire pladser som alle er besatte på nuværende tidspunkt. Udover dette er en enkelt bruger tilknyttet huset, men bor i egen bolig.

Laura
Mads
Anne
Lærke
Wilhelm

Aggersundvej

Aggersundvej er et hus beliggende i Torslev.

Aggersundvej har seks værelser og to lejligheder. Hovedhuset har seks værelser hvor to er i stueetagen og fire er på 1. sal.  Fire af værelserne er dobbeltværelser og to er enkeltværelser. Der er også tre badeværelser, køkkenalrum, fælles stue samt en mindre stue med mindre køkken og spiseplads. I forlængelse af hovedhuset er der to lejligheder. Begge er med stue, soveværelse og badeværelse. Den ene af lejlighederne har også eget tekøkken. Der er fælles vaskerum og en dejlig stor gårdhave. Botilbuddet har otte pladser i alt og der er på nuværende tidspunkt en enkelt ledig plads.

Christian
Morten
Per
Pernille
Søren
Tina
Trine

Attrupvej

Attrupvej er et hus beliggende i Attrup.

Attrupvej har fire værelser. To værelser i stueetagen og to værelser på 1. sal. Der er to badeværelser hvor det ene er i stueetagen og det andet er på 1. sal. Huset har en stor fælles stue og stort køkken. Huset har en dejlig stor have og terrasse. Det ligger ved Attrup Camping og har derfor en skøn beliggenhed tæt på Limfjorden og masser af natur. Der er tilknyttet nattevagt til dette botilbud. De i alt fire pladser er besat på nuværende tidspunkt.

Anja
Kim
Pernille
Sune